Å CATERING 
Dryckesutbud

Vi kan hjälpa dig med allt från att välja viner som passar den mat ni serverar, till att skapa roliga temadrycker till er fest. Eller kanske du vill säkerställa att dina gäster får njuta av väl tillredda klassiker? Vi hjälper dig att välja de drycker som passar ditt evenemang bäst!


Råvaror

Med vår planeringsservice inkluderar vi alltid en inköpslista, så du kan garanterat köpa rätt och tillräckligt av alla råvaror. Om du inte vill handla själv, kan vi hämta med oss allt du behöver (utom alkoholen). Vi garanterar alltid att de råvaror vi använder är av hög kvalité!


Bartendern Lisa

Via mig får du alltid högklassig yrkeskunskap till din fest! Jag har flera års erfarenhet inom restaurangbranschen både inom kundservice och kök. Jag har jobbat från den underbara skärgårdsmiljön i södra Finland till snödrivor under norrskens i Lappland. Jag är van att jobba i hektisk miljö, så smidig servering är garanterad även vid stora tillställningar. Behöver du service på flera språk? Inget problem! Jag talar flytande finska, svenska och engelska.


En plan just för dig

Ingen fest är den andra lik, så vi planerar våra tjänster att passa just dina behov. Vi vill se till att du och dina gäster kommer att ha en utsökt kväll, så vi jobbar hårt för att planera er dryck meny att passa er smak samt bra kundservice.
Leverans

Vi kan bygga en bar vart som helst oberoende om du ordnar en intim middag hemma eller ett stort bröllop. Vi ser till att du har allt du behöver!Företagskunder

Äger du en festlokal och behöver servitris eller bartender till en kommande tillställning? Eller har ditt företag en fest på kommande var du vill garantera smidig servering? Ta kontakt med oss så skickar vi en offert åt dig på de service du kommer att behöva.